Hult Prize Girişimcilik Yarışması’nın Kampüs Finali Birincisi Team Green Ekibi Oldu

Team Green ekibi, 9 – 10 Mart 2018 tarihlerinde Londra’da gerçekleştirilecek olan bölge finallerine gitmeye hak kazandı. Aşağıda Team Green ekibinin mesajına ve proje hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

“Değerli Hocalarımız;

Dünyanın en prestijli girişimcilik yarışması olan ve üniversite öğrencilerinin Nobel ödülü olarak nitelendirilen Hult Prize Girişimcilik Yarışması‘nın ilk aşaması Hult Prize Kampüs Finali 15 Aralık 2017 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Ankara Üniversitesi  Kampüs Birincisi üniversitemiz Kimya Mühendisliği Bölümü 11290042 Numaralı öğrencisi Başak ARIKER, Elektirk-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri 15290217 numaralı Kerem KARABIYIK ve 13290132 numaralı Yüksel AŞÇI olarak oluşturduğumuz Team Green ekibi oldu.

Ekibimiz Hult Prize Tarafından 9-10 Mart Tarihleri’nde gerçekleşecek olan Hult Prize Bölge Finalleri için Londra‘ya gitmeye hak kazandı.

Ekibimiz, projemiz ve Hult Prize hakkında detaylı bilgiye ek’te göndermiş olduğumuz dosyadan ulaşabilirsiniz.

Bu süreçte siz değerli hocalarımızın, fikirleri ve destekleri bizler için çok önemli.  Önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz.

———————————————

Saygılarımızla,