ANKCESS tarafından düzenlenen ChemIN’18 etkinliği 23-24 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi

Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (ANKCESS) tarafından düzenlenen ChemIN’18 (Chemical Engineering & Industries) etkinliği Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesinde 23-24 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleşmiştir. Etkinliğe Tüpraş, Roketsan, Eczacıbaşı Monrol, TAI, Baştaş Çimento, Hyundai, P&G bünyelerinde ve kamuda çalışan alanında uzman kimya mühendisleri konuşmacı olarak katılmıştır. Etkinliğe farklı üniversitelerin mühendislik fakültesi öğrencileri de dahil olmak üzere toplam 400 öğrenci katılım sağlamış ve katılım sertifikalarını almıştır. Etkinlik kapsamında, kimya mühendisliği çalışma alanları, staj olanakları, işe alım süreci, CV hazırlama ve diğer konularda öğrencilere önemli bilgiler aktarılmıştır.