CHE 266 Materials Science Poster Yarışması

CHE 266 Materials Science Poster Yarışması 25 Mayıs 2018 Cuma günü gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, kendi seçtikleri malzemeler hakkında yayın taraması yaparak, bir yarıyıl boyunca elde ettikleri bilgiler ile oluşturdukları posterlerini ve malzemelerinin kristal/molekül yapılarının maketlerini sergilediler.

Öğretim üyelerimizin değerlendirmeleri sonucunda CHE 266 Materials Science Poster yarışması birincileri “Magnetocaloric Materials” çalışmalarıyla Burak Balcı ve Ramadan Chaliloglou; ikincileri “Graphene aerogels” çalışmalarıyla İrem Kahveci ve Emin Uysal; üçüncüleri “Kevlar/epoxy laminated composites reinforced with multi-walled carbon nanotubes” çalışmalarıyla İlayda Coşar, Elvan Göksu ve Orçun Kıran oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.